Testimonials

Jantine de Smit-Kos

Zorgmanager Oncologisch Centrum en Maag-, Darm- en Leverziekten Ziekenhuis Gelderse Vallei

Na de telefoontraining, die ingezet was bij de start van het patiëntencontactcentrum, merkten wij dat er meer nodig was dan alleen de medewerkers ‘aan de poort’ van het ziekenhuis te trainen. Door onze positieve ervaring met Vera van Kampen hebben wij ook alle medewerkers van de poliklinieken (BackOffices) bij haar bedrijf een training laten volgen.
Vera en haar team trainden 250 medewerkers individueel en in groepsverband; deze combinatie maakte dat het leerrendement van hoog niveau is geweest.

Medewerkers kregen niet alleen mondeling feedback over de individuele kwaliteiten en leerpunten maar zorgde ook voor een zorgvuldige, schriftelijke verslaglegging per medewerker. Dit was voor het vervolg van het leertraject écht een meerwaarde voor zowel de medewerker als de leidinggevende. De leercurve kan nu worden afgemaakt, waardoor we zeker weten dat iedere medewerker voldoende getraind is.

We hebben niets dan lof voor de flexibele opstelling van Vera en haar collega’s. Hun pro-actieve instelling zorgde ervoor dat knelpunten snel werden opgelost of zelfs werden voorkomen.

Jolanda van Egmond
Nalatenschapscoach bij Erf goedt
Hoe kom je er nou achter wat Vera van Kampen doet en wat ze bedoelt met communicatieve en commerciële vaardigheden. Nou, door jezelf uit te nodigen om haar bij te staan als personal assistant bij een training. Dat heb ik gedaan en ik mocht mee naar een gemeente waar ze een incompany telefoontraining ging verzorgen.
Wat gebeurt daar dan, er komen 6 dames binnen die, licht in de weerstand – want ze weten echt wel wat een telefoon is, de training gaan volgen. Afwachtend kijken ze naar ons en na het voorstelrondje beginnen ze zich enigszins te ontspannen. Verbazingwekkend snel komen er verhalen over frustraties bij telefoongesprekken en de onmacht die ze daarbij ervaren wordt gedeeld, het ijs is gebroken en de dames staan open voor de training. Vera heeft heel snel een sfeer van vertrouwen gecreëerd.
De training is dynamisch, er is humor, er worden spelletjes gedaan die je triggeren om na te denken over je eigen patronen en handvatten worden aangereikt om dat waar je tegenaan loopt op een professionele wijze aan te pakken. En als klap op de vuurpijl was daar een actrice die in staat was om de meest uiteenlopende situaties in scene te zetten zoals een boze agressieve huilende dame, een demente vrouw en een lieve niet te stuiten cliënt die alle tijd had voor een gezellig praatje.
Communicatie is niet makkelijk en zeker niet over de telefoon maar Vera maakt het mogelijk en haar voornaamste credo hierbij is SMILE. Eerste indrukken zijn blijvend en met een Calyx training bent u verzekerd van resultaat.
Voor trainingen in communicatieve en commerciële vaardigheden raad ik Vera van Kampen – Calyx training van harte aan.

Natasia en Elaithia

Medewerkers Klant Contact Centrum Stichting Humanitas

Het was een leerzame training, de training sloot goed aan bij onze behoefte en vragen. De cases waren actueel en uit onze praktijk. Alles wat er in de training was behandeld is nu toepasbaar. We kregen goede tips om onze huidige telefoonkennis te verbeteren, en je leert daarbij ook nog eens je grenzen te verleggen.
We kregen goede begeleiding van Vera en acteur. De training was voor ons duidelijk, persoonlijk en inspirerend. Verder hebben we ook veel gelachen tijdens de training. Een aanrader voor elk bedrijf.

Léonie Klarenbeek

Leidinggevende patiëntencontactcentrum a.i.
Projectleider beleid- en projectbureau patiëntenzorg Ziekenhuis Gelderse Vallei

Met het opzetten van een nieuw patiëntencontactcentrum hebben wij optimaal gebruik kunnen maken van de zeer ruime kennis en ervaring van Calyx training. De telefoontraining stelt ons in staat om op goede efficiënte en bovenal klantvriendelijke wijze de telefoon te beantwoorden. De unieke kwaliteiten van de trainer en acteur maken de training en het resultaat hiervan in het inmiddels operationele patiëntencontactcentrum tot een groot succes!

Bruno Mol

opleidingscoördinator Aloysius Stichting

Vera van Kampen heeft mijn collega’s in haar workshop ‚Klantvriendelijk contact’ in korte tijd verrijkt met mooie ervaringen. Het was voor een ieder leerzaam om te ervaren wat een boodschap met je kan doen en hoe je onbedoeld een lading kunt geven aan een boodschap. De acteur die Vera had meegebracht en de wijze waarop soepel werd ingespeeld op wat de groep nodig had maakte dit een zeer effectieve workshop. De dosis humor die Vera met haar acteur en de collega’s aan de dag wist te leggen gaf het geheel ook een ontspannen sfeer, een sfeer waarin ieder kon halen en brengen wat hij of zij nodig had.

Nina Ruisch-Jansen

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Vera van Kampen straalt hospitality uit. Ze is een kei in haar vak, die ze met passie uitoefent. Trainingen zijn op maat gemaakt naar behoefte van de klant. Efficentie, proffesionaliteit en plezier. Kortom iedereen leert van Vera om in zijn of haar vak het naar een hoger level te tillen!